Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nya Spotify och Linux

Tänkte höra mig för vad era upplevelser är av nya Spotify under Wine. Spotify håller för närvarande på att uppdatera klienterna till en ny version som bland annat gör att man kan lägga till sitt lokala musikbibliotek och dela låtlistor och grejer via Facebook.

Min upplevelse är att den vanliga delen av klienten och Facebook-integrationen (som jag dock inte testat fullt ut) verkar fungera som förväntat. Att spela musik från det lokala musikbiblioteket fungerar dock inte alls. Får bara "This format is not supported" på alla låtar. Jag misstänker att det är någon inbyggd mp3-spelare som inte gillar Wine, så berätta gärna om ni har samma problem eller om det fungerar för er.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

fredentofts bild

Jepp, det är vad jag förstår dessutom dokumenterat av Spotify-gänget att mp3-funktionaliteten genom wine är blockerad. Ska visst gå att gå runt genom att hacka lite i mp3-ansvarig "dll" i wine. Kolla tråden Native Linux-Support would be great! på getsatisfaction.com

-
För övrigt anser jag att trådindenteringen måste lagas
-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Lyfangs bild

Ibland slutar ljudet att fungera och jag måste starta om Spotify, jag använder Ubuntu 10.04 RC, Wine 1.1.42 beta och nya Spotify Version 0.4.3.383.g278a6e51.

Lyfangs bild

Provade Konfiguration av Wine, Ljud, Hårdvaruaccelerering: Emulering. Spotify 0.4.3 fungerar utan att ljudet slutar fungera helt och att jag behöver starta om Spotify.