Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linuxbaserade antivirus-räddningsskivor från kända programtillverkare

Läste den här artikeln om Linuxbaserade räddningsskivor och där står det om några Linuxbaserade LiveCDs som de stora antivirusföretagen släppt. De är gratis verkar det som. Bör nog finnas i alla hobby-datasupporters verktygslåda Smile

Länkar: