Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Automatisk montering av Honeycomb-tablets i Linux

Honeycomb har fört med sig lite förändringar för Android, och numera dyker de inte upp automatiskt i Linux. Jag har löst det med udev-regler för min Asus Transformer, och har skrivit en guide om det på Swedroids forum. Läs och kommentera gärna (där eller här): http://www.swedroid.se/forum/46496-howto-automatisk-montering-av-plattan-i-linux.html

Eftersom det är mitt första försök med udev-regler så mottas förslag tacksamt! :) Reglerna bör fungera även med andra Honeycomb-enheter så länge man ändrar idVendor, idProduct och de andra.