Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Få perspektiv med ImageMagick

I går satt jag och slösade bort lite semester tid på att leka med ImageMagick och dessförmåga att förvränga perspektiv.

Att förvrängaperspektiv med hjälp av ett konsollbaserat verktyg är inte lätt, men kan vara ganska effektivt när man väl har fått rätt på det. Exempel och beskrivning på vad man kan göra finns i min blogg.

//Fredrik