Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Bärbar från zeptop

Hej på er alla.

 

Funderar på att köpa en bärbar dator från zeptop. En Zepto Znote 3415W - spel. Det som får mig att tveka är att vid processor beskrivningen står det inom parentes, endast vista. Frågan är då, om denna dator endast kommer att funka med vista för att det är någon specialare med processorn eller är det bara det att den är 64-bitar och endast funkar fullt ut med ett sådant. Detta får man reda på om man klickar på konfigurera och köp. Sedan blädrar man ner till processor val. ovanför står det en kort beskrivning av processorn. Processorn är en Intel® Core™ 2 Duo-processor T8100.

 

Tackar på förhand för alla svar Gulf

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

pluns bild

En 3415 ska funka utan några större problem, troligen blir det ett

litet pillrande pga Intels ljudkrets.

http://ubuntu-bossieman.blogspot.com/search/label/zepto

(jag tog med alla hans tester av Zepto, så läs allt !)

Bossieman, jroonholm och några till har fixat ett script

Nu går man då direkt till Ubuntu 8.04 utan att blinka och där körs senaste drivarna, har inte sett vilka Zepto burkar som funkar "out of the box"

.

Sen har det förekommit rent FUD angående Zepto och det beror mest på användare som inte klarar av minsta lilla pillrande och istället skäller på Zepto när det är Intels fel inkl de som ska fixa drivarna.....Tyst

 

algells bild

Det är alltid säljarens fel då de säljer en undermålig produkt.

Att felet härstammar från en leverantör till säljaren är en sak mellan säljaren och dess leverantörer.

gulfs bild

Tackar för tipsen.Skrattande Men den datorn jag funderade på hade en fin rabbat men den har försvunnitGråter. Men dom har en model som dom har testat med ubuntu 7.10 . Jag är dock lite tveksam för jag undrar hur bra intels grafik kort är igemförelse med nvidia, Jag är nämligen förtjust i att spela spelGlad.

Marcuss bild

Intel duger till enklare spel, som q3, men lite nyare. Nja, håll dig isf till nvidia.

 

Fast o andra sidan. Spela på en laptop? De går väll aldrig väl?

polters bild

tror inte alienware håller med dig. Smile

Marcuss bild

Haha, det är ju samma skit som DELL, och de produkterna har jag för bra koll på.

Det är ingen fröjd!