Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Apricot game - rapport för maj

Programmeringen av spelet rullar på planenligt. Miljöer i 3D med skuggningar byggs upp och testas. Nytt sedan en tid tillbaka är också att hela siten nu har en härlig persiko-färgad bakgrund och färgton.

 

Det är fortfarande möjligt att förhandsköpa ett exemplar av edt färdiga spelet för den som vill.

 

Läs mer på

http://apricot.blender.org/

----
Linux växer snabbast!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

polters bild

Tufft. Jag funderar starkt på att förbeställa. Hade varit trevligt med någon slags demo först innan man bestämmer sig, och jag såg ingen. Den kanske finns, och så är det jag som är blind, men i alla fall. Jag överväger ett köp.

hoths bild

Nej, det finns garanterat inte någon demo. Spelet är ju under utveckling. Ingen spelbar demo finns, än.

 

Själv chansade jag och förbeställde ett ex. Tyckte inte att det var så mycket pengar att det var något att bråka om. Pengarna bidrar till att sponsra utvecklingen av spelverktygen (Blender etc.), dessutom så skall man få en produkt när det blev klart. Det var tillräckligt gott skäl, tyckte jag.

----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!

Lasps bild

Har förbeställt

Men ingen reaktion, utom att banken tog 185:- för överföringen eftersom de (jag) inte visste att holland var ett EU land. Sick!

Men inte en rad från projektet ;-(