Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Öppen källkod vinner mark bland företagen

År 2011 kommer 80 procent av all företagsmjukvara att innehålla öppen källkod, spår Gartner. - Att undvika öppen källkod innebär allvarliga nackdelar för företaget, säger Gartneranalytikern Andrea Di Maio.

Läs mer på

http://www.idg.se/17.108/2.1085/1.164380

----

Linux växer snabbast!