Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Genombrott för Linux marknadsandel

Med stolthet meddelas härmed att Linux marknadsandel nu har nått magiska gränsen 1% efter att jag förr om åren har tjatat om Linux genomnbrott. Nu är det här; aldrig förr har Linux varit så stort som det är nu. Bara resten kvar då, och stackars Mircosoft får se sin marknadsandel krympa till 94.5% och MacOS har ökat till 4%

 

----
Linux växer snabbast!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

Hm. Har linux någonsin inte slått sitt eget rekord i marknadsandelar?

hoths bild

Javisst, ända sedan det bara fanns en enda Linux-användare här i världen... Cool

 

Men, tar man sig upp på hela procentandelar så är det i alla fall något som kan värderas högre. Varje framsteg är värt att firas och glädjas över. Detta innan Asus Eee PC, och deras "look-a-likes", har hunnit slå igenom på marknaden. Spännande kan det bli att göra bokslut för året 2008.

----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!

elwiss bild

Hmm, vad går de där på? Läste Net applications senaste rapport förra veckan och då låg mac på 7.x% och Linux på 0.7 .. någonting?

Frågan är vad de där är värda egentligen, de verkar spreta rätt mycket. 3% upp och ner för mac t.ex är rätt många datorer i världen ..

Inte för att försöka sprida smolk i din glädjebägare alltså men man kan undra.