Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Neo Freerunner - hjälp till att förbättra Linux-mobilen

Snart kan vem som helst hjälpa till att förbättra världens troligen mest öppna mobil. Det är företaget Openmoko som nu tänker dela med sig av alla detaljer kring Linuxmobilen Neo Freerunner som släpptes i somras.

Läs mer på

http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/mobiltele/article392818.ece

---

Linux växer snabbast