Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

openSUSE USB sticka skrivbar.

Jag fundrear på att köpa ett USB-minne på 8 GB. Jag undrar om det går att få den så att det går att spara installerade paket och inställningar på den? Jag har kikat på http://en.opensuse.org/Live_USB_stick#Live_USB_stick_with_persistent_fil... men jag förstår inte vad som menas.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

Den sidan är lite svår. Du kan alternativt läsa min INSTRUKTION. D v s under rubriken Installera EXTON OpSuS 12.1 Xfce på USB-sticka eller under rubriken Alternativ installation i Linux.

LINUX.EXTON.NET

IngeSvs bild