Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nu är jag också ägare till en eeePC (900)

Skrattande

Idag fick jag min eeePC. Skrattande

Det ska bli kul att leka med. Tänker bland annat visa upp den på SeniorNet när vi träffas den 9 sept. Hoppas jag fått igång det mobila bredbandet till dess. Just nu är det första gången jag har dn igång och detta skriver jag på eeePCn.
Verkligen een behändig maskin. Skrattande

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Lasps bild

Lycka till, jag är med i SeniorNet i Helsingborg och kommer att visa upp den där när vi drar igång snart.

I lördags fick en unge (13) testa EeePc och MacBook Pro. Jag frågade vilken hon ville ha? Den lille blev svaret. Wink

siflaxs bild

Grattis!

Ja, den är verkligen smidig att ta med sig, vart man än ska...har jag fixat mobilt bredband så fixar du det...ler...lycka till!

//Sissi

JanPihlgrens bild

Glad Det var ju löjligt enkeelt att sätta upp mobilt bredband.

Det är verkligen föredömligt gjort för att man ska kunna installera mobilt internet. Jag har ju ett E220-modem och allt sköttes automatiskt, det var bara att godkänna i de olika stegen. Hahahaha vad glad man blir när saker fungerar direkt. Glad