Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Mandriva 2008.1 Spring på EeePC 900

Skrattande

Jag fick min Mandriva Flash för c:a 1 timme sedan och nu kör jag Mandriva på min EeePC Skrattande

I och för sig en form av "Live CD" men den ligger på en USB-sticka.

Uppstarten nu första gången tog en bra stund. Den stog länge efter att den hade startat udev. Jag trodde först att den inte lyckades starta överhuvudtaget. Men genom mitt oändliga (hmm) tålamod väntade jag och så småningom kom den igång och just nu sitter jag och beundrar Mandrivas utsökta bakgrundsbild.

Gissa om man är lycklig? Skrattande