Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

LP - Under construction

Tjo alla linuxare!

Bara en liten varning sa ni inte blir alltfor radda om sajten slutar fungera: jb och abergman ar igang igen och skall "forbattra" sajten lite ytterlgiare, sa om sajten borjar forsoka ata upp era hundvalpar eller avfyra karnvapen mot intet ont anande sma lander i latinamerika, sa vet ni varfor. Wink

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Lasps bild

Vi ser fram emot resultattet

Parse error: syntax error, unexpected $end in /srv/www/linuxportalen.se/www/sites/default/modules/permlink/permlink.module on line 28

Hoppas att Ni får en treflig kväll

 

Behövs glada tillrop!  Ring

abergmans bild

Och där kom permalänkarna tillbaka på kommentarerna!

 

 

tux-svens bild

Gröna gubbarna kom tillbaka!!   Livet leker.  Wink

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

hoths bild

Whoo! Äntligen!

----
Linux växer snabbast!

tux-svens bild

Det dyker hela tiden upp massa mystiska användare i vänsterkolumnen. Är det Jonas O Andreas som labbar eller är det skarpa spamförsök?

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

jonasbjorks bild

 Lite har hänt ikväll:

Ett flak Coca Cola 33cl och ett flak X-Ray Cola gick åt.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

Jag tänkte väcka liv i en tråd i spel kategorin men märkte att där kunde jag inte lägga till kommentarer i befintliga trådar. (Heroes of Newerth delar ut beta nycklar igen så om ni är en beta användare så kan ni använda http://beta.heroesofnewerth.com/invite.php för att skicka inbjudningar till dom som önskar)

Efter lite testande så märkte jag att trådar från 2009-07 eller äldre inte går att väcka liv i.

Är det verkligen meningen att det ska vara så eller har dom bara fingrat på inställningar som dom inte borde.

Jag vill kunna posta även i äldre trådar då informationen kan vara aktuell och min fråga gäller just det som tagits upp där.

jonasbjorks bild

Vi låser trådar efter 90 dagar med automatik. Vill du kommentera en gammal tråd får du skriva ett nytt inlägg med hänvisning till det gamla.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

Jag har också saknat möjligheten att skriva i en äldre tråd. Jag var på väg att skriva en lösning som en kommentar till en egen fundering, men att starta en helt ny tråd verkade onödigt så det fick vara.

fredentofts bild

Månadsnamnen i post- och kommentarshuvud är på utrikiska.

-
För övrigt anser jag att trådindenteringen måste lagas
-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Får man önska in en ny nedräkningsruta? Gärna en som kan hantera flera olika händelser, tänker på saker i stil med susesläppet och fscons.

abergmans bild

Det var ju inte vi som skapade "Nedräknarna" utan det var ju varje Community själva som stog för nedräknarna och vi bara visade dem.

Jag kan självklart koda en liten modul som löser problemet, men då måste vi administrera det själva.. Låt mig klura på nöten en stund så ska jag se om jag kommer på något smart! Smile

Jag har en annan idé om antal år "Samlad linuxerfarenhet" som finns på LP som jag vill genomföra också, det finns massor med idéer och uppslag, men så lite tid.

 

 

jeffs bild

Skapa den tillsammans med svenska FOSS-kalendern så kand et vara något som alla svenska linuxsajter delar.

------