Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Freenet i the Guardian

För de av oss som bryr oss om och intresserar oss för en verkligt fri och öppen onlinevärld är tjänster som Freenet och Tor inga nyheter. Ibland uppmärksammas de tillochmed i svenssonmedia. För en gångs skull så har någon, dessutom, skrivit en ganska bra artikel om dessa tjänster och om de delar av internets som vanligtvis inte syns i Google.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

danjeels bild

Ganska bra? jag slutade läsa efter rubriken. Sånt tjafs pallar jag inte med

jeffs bild

Ian anmärker på det i sitt blogginlägg också. Oftast sätter inte journalisten sina egna rubriker, utan det gör någon mellanredaktör. Svenssonmedia går runt på att sälja rubriker, så en småsaftig rubrik är mer eller mindre måste.

------