Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

!!!Uppdaterad!!! Behöver hjälp i Augusti...

Nu har jag hittat en sammarbetspartner.

Jag tackar alla som visat intresse.

 

Tack

Joakim

 

Hej,

Jag har ett uppdrag på mitt företag i Augusti (dessvärre inte direkt GNU/Linux relaterat men IT relaterat iaf) som jag skulle behöva lite hjälp om det finns någon annan företagare här på portalen som kan vika 4-5 dag i början av augusti ?

Finns det intresse maila mig så ska jag berätta vad det gäller.

joakim.becker@gmail.com