Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Mandrivas framtid.

Linagora har uttalat sig lite om vad de vill med Mandriva om de köper företaget. Det är intressant att de inte riktigt gillar Mandrivas modell med Powerpack utan föredrar fria versioner. Så det blir intressant vad som händer om det blir ett ev köp.

 

Översatt via Google translate:

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=sv&ie=UTF-8&sl=fr&...