Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Smartphones

Jag var lite nyfiken på windows 7 Mobile. Men det jag läste om den lät inte bra:

http://www.idg.se/2.1085/1.339456/windows-phone-7-begransas-i-sverige

Den ser ut att bli väldigt begränsad i Sverige. Inte ens å.ä och ö knappar eftersom Svenskan är så "litet" språk. Det är lite typiskt Microsoft arrogans. Sverige är ju trots allt ett av det mest MS vänliga landet så att säga. Även på andra områden agerar de på samma sätt. Som deras "Microsoft Security Essentials" den har varit länge (gratis antivirus) ute men finns fortfarande inte på Svenska.

 

Nu förstår väl de flesta Engelska någorlunda men ändå...

Det får bli Android i mobilen för mig hädanefter också.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

atas bild

Det är ju ett mjukvarutangentbord, rimligtvis lär det väll dyka upp alternativ ganska omgående?

Sen är väll dessutom svenskan i stort sett obetydlig. Även Android och Iphone dröjde ju innan de funkade fullt ut i sverige. (android har ju fortfarande begränsningar)

hoths bild

Jag kan livligt rekommendera SonyEricsson Xperia X10 mini pro. En mycket liten Androidmobil med fullt tangentbord. Fantastiskt användbar till mycket. Liten skärm, visst. Men man kan faktiskt med behållning surfa på dagstidningarnas fulla sajter! Tangentbordet gör den stora skillnaden! Fantastisk pryl!

----
Linux växer snabbast!