Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Uppdateringsfrekvensen i Pardus 2011

Nu har det första paketet med uppdateringar släppts (10 februari) till Pardus 2011. Har översatt detta med Google translate:
http://translate.google.se/translate...-senleniyor%2F

Det blir lite konstigt översatt. Men hursomhelst så har man fått vänta länge på det med tanke på att version 2011 kom den 20 januari. Min erfarenhet med Pardus säger mig dock att när de väl har startat med det första uppdateringspaketet (ett slags service pack1) till en ny utvecklingslinje så utökas programförrådet och uppdateringarna kommer mer frekvent hädanefter.

Så det är det här jag har väntat på och ett tecken på att jag kan lämna Pardus 2009.2 och gå över till den nya Pardus 2011.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

johnh3s bild

Inatt (23 februari) släpps det andra stora uppdateringspaketet:
http://liste.pardus.org.tr/pardus-devel/2011-February/002112.html

 

Nu börjar det mesta finnas på plats.