Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Diverse kommentarer på engelska dator/Linux relaterade sidor.

Läste detta:

http://us.generation-nt.com/answer/turkish-gnu-linux-distro-pardus-2011-...

En av dessa trodde Pardus var baserad på Mandriva. Påstår sen att Sabayon är från Kuba. Det är en Italiensk distribution så vitt jag vet.Av döma av profilen kan man få för sig att det är en doktor eller professor som har lämnat kommentaren.

Såg senare att denna figur vad med på denna lista:

http://linuxidiots.blogspot.com/

Kan vara bra att veta vilka dessa är som ägnar all tid åt att kommentera det mesta.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

valdermans bild

Marti is a flaming homosexual who brags how his gay lover used to F*#% his brains out.

 Classy.

Dessutom, lol internetdrama.

--
あるユーモアのないアホのため、シグナチャーをカエルことにした。カエルさん

FoHs bild

Han påstår inte att Sabayon är från Kuba, utan att "Kubas distribution är baserad på Gentoo". Vad den distributionen heter nämner han inte utan sätter en punkt, vilket gör att man lätt tror att han därför syftar på Sabayon som han nämner i meningen efter. "Kubas distribution" är förmodligen Nova som tidigare var Gentoo-baserat, numera är den Ubuntu-baserad.

Rätt ska vara rätt Smile

johnh3s bild

Du har rätt. Tack för det.