Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Apples guldålder går mot sitt slut?

Det är många artiklar av det här slaget nu:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5205526

På många forum läser man att många önskar sig en iPhone med större skärm. Men det ser ut som iPhone 5 fortfarande blir i ungefär samma storlek som föregångaren.

Jag tycker de borde vara mogna vid det här laget att bredda produktportföljen till två modeller. En iPhone med 3,5" tumskärm och den andra med en 4" tumskärm.

Det är ju inte 2007 längre. iPhone 5 kommer att mötas med många toppmodeller av Android 4.1.

Eller ska de gå via domstolar och stämmningar för att försöka stoppa dessa?  Visst kommer iPhone 5 att sälja.

Men alla som inte är "fan boys" lär titta på andra alternativ.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Läste i veckan en artikel på Groklaw angående patentkriget mellan Apple och Samsung. Apple vill ha 24 dollar per enhet för att Samsung (enligt utsago) brytit deras designpatent angående surfplattor. En ofantligt stor summa. Samtidigt vill de ha några dollar (5+) för slide to unlock-patentet och lite annat. De vill också att Samsung betalar 100% av intäkterna de fått från de sålda enheterna som (påstått) inkräktar på patenten, vilket är helt absurt.

Apple å sin sida är endast villiga att betala 0,0049 dollar per enhet till Samsung för användandet av deras patent... Smile

Läs det hela här: http://www.groklaw.net/article.php?story=20120726121512518