Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

jb: 7 timmars sömn på tre dygn

Det tar på krafterna att uppgradera en webbplats som LP. Jag har knappt sovit de här två nätterna och nu har jag suttit kvar på skolan under eftermiddagen för att fortsätta fixa med funktionerna på webbplatsen. Kan inte tycka att det är trist, det är ganska roligt att se vilket resultat vi fått. Att vi får positiva reaktioner på det vi gör är ännu roligare!

Visst finns det en del som är emot allt. Alltid. Men i det stora hela är det mesta positivt.

Vi ville skapa en modern webbplats, det känns som vi lyckades med det. Tyvärr innebär modern också att vår webbplats inte fungerar så bra med till exempel webbläsaren Lynx. Sådant får vi ta. Jag och Marcus pratar om att vi skall göra en mobil version av LP när det andra är klart. Så vi alltid kommer åt LP, var vi än är... och ni också så klart ! Flört

Låt oss nu fylla webbplatsen med positivitet och bra artiklar/guider/skolor .. tillsammans kan vi göra mycket med nya LP.

Nu skall jag köra hem och säga hej till min flickvän, sen skall jag klura lite mera på LP.. ses omkring!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

pbs bild

För mig fungerar det nog helt bra i både Lynx och ELinks. Eventuellt kunde man ha en "hoppa till menyn"-länk i början av sidan (jämför t.ex. med Mediawiki) om man ville att Lynx/ELinksanvändaren riktigt ordentligt ska känna sig välkommen. Men nog klarar man sig helt okej även utan det.

fsns bild

Inte skall ni lägga ner onödig energi på att göra en mobil version av linuxportalen. Inta en Dogbert-attityd, vifta med tassen, säg "Bah!" och hänvisa till Opera-mini.

lms bild

Ja, iPhone stöd måste ni ha! Smile