Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

jb: Här var det Cola, kom och köp!

Idag har jag stått i skolans elevkafeteria och sålt godis/smörgåsar/bullar/dricka... Christel som normalt står i kafeterian har brytit handleden och är sjukskriven. Så nu försöker vi lärare/personal hjälpas åt att hålla kafeterian öppen. Det var en rolig dag. Jag öppnade 09.00 och stängde strax efter 14.00. Under dagen har jag lärt mig en massa priser på saker jag inte ens visste att vi sålde i kafeterian.

 

Elevernas reaktioner var rätt roliga: men, är inte du lärare? , jonas, vad gör du där? Jag förklarade att jag tjänar för dåligt som lärare, så jag extraknäckte i kafeterian. Well, det var skoj iaf och jag tror eleverna uppskattade att vi höll öppet idag.

 

Imorgon blir det en del PHP-kodande, kundprojekt. Och mecka med nya servern till LP, vi (jag och Mackan Follrud) håller på och flyttar LP till ett datacenter. Spännande utveckling framöver. Vi jobbar på med funktioner/teman och sånt också. Båda jobbar med annat på dagarna, så det är kvällar och helger som gäller.

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

filipjanssons bild

Det kan inte vara så att du kom hem nyligen Jonas? All nya inlägg för mig har du skrivit hehe..typ 10 stycken

You'll Never Walk Alone

 

Justice For The 96 || Siempre Es Posible

jonasbjorks bild

Helt rätt Skrattande

--

Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .