Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

jb: I mitt liv..

Vi har snart skolavslutning i skolan. Mina treor skall ta studenten nästa vecka och på skolan är det fullt upp med betyg och sådant som måste fixas innan skolan stänger igen inför sommaren.

Igår fick jag beskedet att jag kommer få den tjänst jag sökt till hösten. Jag kommer jobba vidare som lärare på Teknikprogrammet Open Source och utöver detta kommer jag ha, de vill inte kalla det IT-chef, en anställning som heter något som "projektledare för it-samordningsfrågor". Jag får sex månader på mig att öka nyttan av IT i sveriges största gymnasieskola, runt 4500 användares IT-miljö skall jag jobba med. Jag ser fram emot detta, det är något jag velat väldigt länge.

LP har dragits med en viss tröghet sedan flytten. Jag har fixat mer RAM till servern idag och hoppas det löser problemet. Meddela gärna hur du upplever LP nu.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

nexustwinss bild

Kul att du får vara kvar!

 

Hehe, såfort ordet chef är en del av din titel kan du ju kräva högre lön. Det vill de ju inte =).

 

Hehe, öka nyttan? Det låter lite smått kryptiskt =).

 

Angående linuxportalen så har jag inte surfat runt så pass mycket att jag kan bedömma om det har blivit snabbare, men jag upplevede dock att det tog långt tid att logga in.

polters bild

Kul! Gratulerar till tjänsten! Blir det mer fri mjukvara på skolan i allmänhet nu då?

 

nexustwinss bild

Skulle inte tro det eftersom helsingborg kör gemensam standard för datasystemet, men det kan inte bli sämre då det faktiskt har tagit över en kvart för att äns logag in till sitt personliga skrivbord! Ser fram emot förändringar Wink.

paraxelssons bild

Grattis till tjänsten!

freddegs bild

Grattis till nya jobbet. Jag upplever att det går rätt bra att surfa på linuxportalen.se.

Tack för ett bra jobb ni gör med linuxportalen.se, hoppas att jag får lite bättre ekonomi så att jag kan bidra lite till driften.