Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

jb: KDE gillar inte mig

På Facebook kan man skapa fan-pages. Sidan jag hade skapat var KDE. Det fick jag tydligen inte. KDE suger. Facebook suger. Jävla skit!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

FÖRBANNAT!!

 

Edit: Ah en sån fick jag med Smile

jeffs bild

Jag fick en likadan. Jag skall mejla och fråga vad jag gjort för fel.

------

hoths bild

Blir KDE en benämning på något olämpligt på amerikanska/engelska? Inte vet jag och Google verkar heller inte hitta nått.

----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!

Pettmans bild

Kan vara det där med "setup by an unauthorised individual", är inte riktigt säker på vad de menar med det men det är väl den troligaste teorin jag kan komma på. Det skulle även kunna vara att det är "stock ticker symbol" för något amerikanskt produktionsbolag (4KidsEntertainment).
___________________________________
Förkortningar jag använder:
FOSS - Free (and) Open Source Software
to be continue...

___________________________________
För övrigt anser jag att CapsLock bör förgöras...

FoHs bild

Det var min tanke också. Kan KDE-gruppen ha klagat? Verkar väldigt konstigt. Kanske någon annan med det namnet som flexar musklerna.

andys bild

Du skriver att sidan du skapar var kde, förklara lite mer för en trög som jag.

 

Detta låter lite som googleads, när dom stängde av folk, med hänvisning," du har brutigt mot avtalet och därför stänger vi av dig och vi tänker inte tala om varför"

Och sedan vägrade betala ut pengar.