Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Du är ju värre än Brad Pitt!

Min lillebror ringde mig igår kväll. Han brukar ringa när han har tråkigt för att höra hur det är med mig. Han jobbar med att installera och serva klimatanläggningar (värmeväxlare och ac tror jag det heter). Han hade varit i norrköpingstrakten i veckan och fixat med någon anläggning. Killen som han var hos hade, enligt min lillebror, "mer datorer än vad du hade när du bodde hemma". Brorsan är rätt pratglad av sig och har en hög social förmåga. Han frågade killen "kör du det där jävla skiten Linux också?", varpå han fick till svar "jag försöker att bara köra det eftersom det är bättre än allt annat".

Trots att lillebror inte är speciellt datorbegåvad eller intresserad av mer än att kolla på film så vet han att jag är inblandad i Linuxportalen. Så han frågade killen om han visste vad LP var, vilket han gjorde. Brorsan var ju lite stolt och berättade att det var hans storebror Jonas som driver sidan. "Jo honom känner jag till" svarade brorsans kund.

Min lillebror uttryckte det ungefär så här i telefonen igår "alltså du är fan större än Brad Pitt för de där rödhåriga datornördarna med flaskbottsglasögon" (han generaliserar en hel del över datornördar.. Wink ). Killen hade bett min lillebror att hälsa, vilket han gjorde - fast han kom inte ihåg vad du heter..

Så om du läser detta och känner igen dig, så hälsar jag tillbaka :]

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Större än Brad Pitt? Det måste vara midje måttet din bror menar Wink

Men hälsa brosan att somliga varken är rödhåriga eller har brillor.

Frågan är väl om din bror gjorde ett bra jobb så snubbens maskiner inte blir överhettade i sommar Wink