Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Tävling: Vinn fint pris!

I samband med vår hackfest då vi skapade några nya funktioner och optimerade Linuxportalen under kvällen vill vi gärna erbjuda våra medlemar en tävling där priset är en världsunik originalskiss som visar hur pagineringen av Veckans Kadavro sker.

Detta är alltså originalskissen, som pagineringen kodades efter. Den är VÄRLDSUNIK. Dessutom är den signerad av Jonas själv.

 

Jaha, så vad skall man göra för att vara med i utlottningen av detta fantastiska pris?

Beskriv med max 50 ord vad Linux betyder för dig och vinn THE PRIZE!

Vinnaren utses av en fantastisk jury bestående av Jonas, Jeff, Marcus och Andreas. Juryns beslut kan inte överklagas. För att få deltaga i tävlingen måste du vara född och kunna skriva på en dator. Är du under 16 år rekommenderar vi dig att fråga din målsman innan du deltager. Vinnaren måste uppge sin postadress, då det fantastiska priset kommer skickas hem med post. Tävlingen avslutas den 15 november och vinnaren presenteras på Linuxportalen vecka 47.

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jeffs bild

Okej, jag ar nog diskvalificerad by association, men...

> Beskriv med max 50 ord vad Linux betyder för dig och vinn THE PRIZE!

Kinksex! Kompilera karna, oh yeahhh....

------

desirees bild

Glädje, frihet, bus, söta pingvner, användarvänlighet, stabilitet, trygghet och en hel del nyttig lärdom av många olika slag  Smile

 

Désirée ingen kan allt men alla kan något

Charlies bild

Linux betyder ALLT.