Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Serverproblem igår

 Solen skiner över Nordstan i Göteborg och jag vill bara meddela vad som hände igår kväll.

Linuxportalen ligger på en virtuell (delad) server hos iPeer. Deras server (den fysiska) dog av någon anledning vid 20:00 -tiden igår kväll och LP sänktes. Vi löste problemet vid halv tio (21:30) tiden igår kväll.

Tipsar om att du blir fan till Linuxportalen på Facebook (alternativt följer oss på twitter), där vi skriver om sådana här saker (och annat mys) när LP är nere.

Nu skall jag undervisa vidare, ses omkring!