Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Uppdatering kring Linuxportalen

Jag har fått en del intressanta erbjudanden från personer och företag som vill ta över Linuxportalen.

Jag förhandlade med ett företag som drivs av två open source-killar som har erfarenhet av större sajter. De har dock dragit sig ur nu. Anledningen var att jag tog för lång tid på mig att svara.

Jag begär inga pengar för övertagandet av Linuxportalen. Det handlar inte om en försäljning (Vill vara tydlig med detta).

Håller på och förhandlar med nästa tänkbara kandidat så kom med ett erbjudande om övertagande idag. Går det igenom kommer det vara det absolut bästa för LP på sikt.

Jag vill inte gå in på detaljer om vem/vilka som erbjudit sig att ta över. När allt är klart kommer jag presentera de nya "ägarna". Hoppas ni har förståelse för detta, vilket är ett normalt förfarande vid sådana här förhandlingar.

Jag vill också vara tydlig med att LP inte kommer dö som sajt. Min personliga önskan är att sidan skall leva vidare. Den är en del av linux-sverige och speglar fem år av öppen och fri programvara i Sverige. Det är en kulturskatt!

Tack också alla ni som kommenterat/mailat mig med tack för att jag drog igång sajten en gång i tiden. Skall jag tro alla mail så har jag hjälpt hundratals svenskar att komma igång med Linux. Det är inte sant, det var alla medlemmar på LP som hjälpte till. Jag hade bara en vision, ni möjliggjorde den! Så tack alla ni!

Återkommer när jag kan ge mer information om hur det går.

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Lasps bild

Bra jobbat Jonas.

Vi tror att det blir något bra av detta skifte, man måste skilja på i vilka perioder av en produkt man vill jobba.

Om några drar sig ur för att du inte svarar i skyndsam tid, tror jag att det var bra Wink

Skall bli spännande att se vad som händer.

jontes bild

Tiden går, intressen avslutas eller påbörjas oavsett ålder.

Bra jobbat i det stora hela.

-> Allt söder om dalälven kallas för skåne Wink