Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Lite uppdateringar om LP

Det har varit lite strul med sajten sedan jag flyttade över den till en ny server. Det är lite knas med att det står TriNix lite överallt också, trots att LP inte längre drivs av TriNix. Det får jag fixa vart efter jag hinner.

Ikväll har jag lagt upp en "Stöd oss" knapp på sidan, där du kan (om du vill) donera ett valfritt belopp till Linuxportalen. Det är inget tvång, men en möjlighet. Jag har också lagt upp en stor banner längst ner på sidan, anledningen till det kommer jag skriva om lite senare. Linuxportalen kommer inte få en massa reklam, jag försöker lägga annonser så pass diskret som möjligt så de inte stör din upplevelse av att vara här.

Jag har också fått information om att mail från LP inte går ut. Skall felsöka det. Tack trixon för att du uppmärksammade mig på detta.

På återseende,
Jonas
 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Lite mer uppdateringar.. Jag har uppgraderat Drupal och alla moduler vi använder till senaste versioner. Nej, vi kör inte Drupal 7 än Wink Aktiverade också Veckans Kadavro för icke-inloggade medlemmar. Alltid tyckt det varit fult med en trasig bild där när man inte är inloggad.

Hojta till om du stöter på något problem.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

laves bild

Vad hände med OpenID-inloggningen?

jonasbjorks bild

Jag inaktiverade den, då den inte verkade användas. Finns det fler än du som saknar OpenID inloggning (och använder den) så aktiverar jag den igen.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

hoths bild

Jag använde den, men bara på denna sajt, Är det ingen annan som använder den så behöver du inte aktivera den igen. Fick skaffa mig nytt vanligt lösenord för att komma in... ;-) 

----
Linux växer snabbast!

Men är det inte det som är meningen att folk inte ska behöva en speciell inloggning om man tex bara vill göra en postning?

hoths bild

Jo, men det verkar inte som om open ID har blivit någon framgång. Åtminstone inte onom denna gruppen. Jag kan ju ha fel, förståss. Kanske en poll och fråga hur många som faktiskt använder openid? Både här och på andra sajter de är inne på?

Själv så använde jag den enbart här. Då blir det lite bortkastat.

----
Linux växer snabbast!

FoHs bild

Jag brukar använda det på alla sidor som tillåter det, istället för att regga nya konton hit och dit. Här fick jag det aldrig att fungera (i början) och så hade jag ju konto sedan så det blev inte av att använda det.

Har använt det på Wunderlist, Disqus, Blogger som jag kommer på på rak arm. OpenID har väl hamnat i skymundan när Facebook blivit så populärt, men jag drar mig lite för att använda Facebook för inloggningar. Man vill ju ha något som är lite mer neutralt.

fredentofts bild

Gick fint att bara koppla openid till sitt befintliga konto här, har använt det så, men inte på ett tag eftersom jag slarvade bort mitt cert till open-id och inte orkade ordna nytt. Körde ett tag en egen openid-provider på servern hemma, men den har också legat nere ett tag.

-
För övrigt anser jag att trådindenteringen måste lagas
-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

fredentofts bild

Se signaturen....

-
För övrigt anser jag att trådindenteringen måste lagas
-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

tux-svens bild

Är det nå't fel på indenteringen?  Jag märker inget konstigt f.n.

Eller är det kanske bara när inläggen blir långa?

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

fredentofts bild

Efter fem steg in så blir det en platt struktur, och ibland faller svar på nivå 5+ ut till nivå 1.

-
För övrigt anser jag att trådindenteringen måste lagas
-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

ein.anderssons bild

 Jag saknar också openID, var det jag använde uteslutande.

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig