Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Hp Officejet G95 på Lan.

Jag har djävlas bra nog sedan 10.0 tror jag.. HP multifunction devices har medföljande drivare till Win(även fast dom suger kraft å minne i massor) å funkar.

Satt å testade lite idag å hittade på en hel del i SuSE11.0, Bla väldans lätt att sätta upp G95'an via jetdirect(printserver) för utskrift/scanning via lokala nätet hemma här(alla burkar kommer åt den å funktioner). Faxfunktionen har jag ej testat än.

Hejdå, -USB-anslutningen Smile