Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nu är det mkt

Jaha, Spelas music ser via jag en iftop på servern ut på i-net. Jag å frun kan vara glada för att äldsta dottern(15) är duktig med naturvetenskap å t o m jag är tvungen att hjälpa till m läxa(matte, fysik etc). Jag  har lovat vid ett svagt ögonblik att yngre dotter((12 å klivit upp/förbi) i klasserna redan) skulle få ett digitalt trumset m mvg i matte. Är nog mest äldre systern som lida utav det då å låta i deras kåk brevid oss.

15-årig datorexpert ja. -å den yngre dottern fick en P233 notebook med Exton knoppix 5.x på å jag får kanske en lungn  stund. Inte då. Visade förra julen hur man läser NTFS å senare hur man knäcker Win via bla rainbow lokalt/nätet.

Ibland är det kul att vara föräldrer. Å andra sidan får jag mina fiskar varma. Jag tackar Linuxportalen för att jag får skriva en blogg om mina erfarenheter.