Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ett telefonsamtal -> ~100% snabbare bredband.

Efter i flera år haft ca 400-410Kb/s i DL med  8/1 ADSL hos bredbandsbolaget pga dels ganska långt till station(>3500m) och gamla ledningar till området..

-Så kopplade dom in nya kopparkablar till kåken igår dragna hela vägen från stan. Jag ringde kundtjänst hos BBB och bad dom kolla kvaliteten på linan och se där Smile Uppskruvat vart det i Dslam'en och testade nyss en stor download mot MS(!) och min burk fick 770Kb/s ner med andra burkar snyltandes på lanet/wanet härhemma.

Kul att få vad man betalar för till sist Smile

Man kan ju undra varför dom inte drog in fiber på en gång(ligger telebrunn vid tomgränsen-dock skillda leverantörer) kanske men jag överlever utan det och den i mina ögon lite för stora engångsavgiften( ~25 000 pengar) som stadsnätet vill ha.