Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linux-forum,

Jag hörde via bekantas bekanta att bemötandet inte är speciellt bra på LP. Valdeman var visst inblandat via sina vanliga negativa(positiva) inlägg.

 

Jag är ingen vän utav Valderman men efter ha läst tråden och filtrerat så ger jag han 100% rätt angående PulseAudio. Med det är väl framtiden jmf med konkurenterna?

 

Jonte

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

valdermans bild

 

 

Jag hörde via bekantas bekanta att bemötandet inte är speciellt bra på LP.

På vilket vis utgör det dåligt bemötande att skriva ett inlägg i sin egen blogg - som ingen är tvungen att läsa eller svara på - om saker som funkar kass i Ubuntu? Jag har svårt att se vad det har med bemötande att göra överhuvudtaget, men det skulle inte förvåna mig det ringaste om herr kalle.anka skulle vara någon i din bekantskapskrets eller, kanske än mer troligt, ditt trollkonto.

--
あるユーモアのないアホのため、シグナチャーをカエルことにした。カエルさん

jontes bild

Gäsp, -inget nytt under solen m a o. LP pinnar på med onyanserade personangrepp bland kommentarena.

 

Har'e

-> Allt söder om dalälven kallas för skåne Wink

FoHs bild

Ingen skugga över valderman i det här fallet. Jag tycker det är lustigt att Kalle säger att alla har rätt att uttrycka sin mening men blir upprörd när andra än han själv faktiskt gör det (eller är det en fråga om "Alla får tycka som de vill så länge de tycker som jag"?).

rollss bild

Man bör dock betänka att kalle.anka uppger sig komma från en något annorlunda miljö... inte så van vid frihet, kanske? 

Beträffande sakfrågan, PulseAudios funktionalitet eller ej, tiger jag som muren. Enligt M A Numminens paradoxala tolkning av filosofin: Vovon man nicht reden kann, darüber muss man schweigen.

bosseps bild

Med frihet följer också ett ansvar, som inte alltid tas här på LP.

valdermans bild

Instämmer, folk måste inse att de inte bara kan springa runt och kritisera saker hela tiden; de måste ta sitt ansvar och låtsas som att Linux är ofelbart, annars kanske folk får reda på att det finns saker som skulle kunna funka bättre, och så kan vi ju inte ha det.

--
あるユーモアのないアホのため、シグナチャーをカエルことにした。カエルさん

bosseps bild

Vad är det du instämmer med?

valdermans bild

I att det är synnerligen oansvarigt att uttrycka avvikande åsikter.

--
あるユーモアのないアホのため、シグナチャーをカエルことにした。カエルさん

rollss bild

I så fall är det bara rätt och riktigt att du håller med! Smile

bosseps bild

Och jag menade med mitt inlägg att med frihet kommer ansvar att ha en vettig ton gentimot anndra här på LP. Om vi inte klarar av att ha det så är LP's saga all.

valdermans bild

Sant; trähattar som kalle.anka som kommer in och gastar om att alla måste göra allt för att göra honom glad klarar LP sig bra utan.

--
あるユーモアのないアホのため、シグナチャーをカエルことにした。カエルさん

bosseps bild

Sånt ärdet jag menar.

frilas bild

För den skull behöver man väl inte sparka honom i röven!

leochingkwakes bild

Som man bäddar får man ligga...

bosseps bild

Och vem tjänar på att man har en dålig attetyd eller tom. är otrevig mot andra användare här? LP eller era egon?

valdermans bild

Låt mig se om jag förstått dig rätt; det är helt OK att komma till LP med en attityd att "oj vilket Linuxfientligt forum det här är, någon kritiserar ju Ubuntu; sluta genast upp med det, annars får ni inte privilegiet att ha mig som medlem" medan det är "dålig attityd" och "otrevligt" att tala om för folk med den attityden att "OK, om det ska vara på det viset behöver du inte vara medlem här" eller bara kritisera Ubuntu?

OK. (inb4 tux-sven kommer och gastar om vilket hemskt personangrepp det här inlägget är)

--
あるユーモアのないアホのため、シグナチャーをカエルことにした。カエルさん

bosseps bild

Du lägger väldigt många ord i min mun i och med det så har du misstolkat mej. Dålig attityd och otrevligt bemötande gagnar inte LP mögligen ditt ego.

valdermans bild

Du upprepar hela tiden ditt mantra om "dålig attityd och otrevligt bemötande," men du har fortfarande inte förklarat vad exakt det är jag gjort som ådragit sig din vrede.

--
あるユーモアのないアホのため、シグナチャーをカエルことにした。カエルさん

bosseps bild

Vad jag har sett här igenom åren så är det inte första gången som du får liknande kritik. Ställ dej frågan vad det beror på?

valdermans bild

Det beror på att folk som du älskar att gnälla men har allvarliga problem att rent konkret tala om vad det är ni stör er på. Det är inte jättelätt att ändra på någonting när ni aldrig talar om vad det är ni vill att jag ska ändra på. (Jag förutsätter naturligtvis att det inte rör sig om någonting tramsigt i stil med "du behöver inte ha en sån kritisk ton," då det självklart inte är någonting fel med att uttrycka sin åsikt utan omsvep, utan att det faktiskt föreligger ett problem någonstans.)

--
あるユーモアのないアホのため、シグナチャーをカエルことにした。カエルさん

bosseps bild

Jag skall tala vad jag ogillar. Det är just din ton, kritisk får du gärna vara. Hur skulle det vara om du kunde titta lite kritiskt på dej själv. Så gnällig är jag väl inte, jag har i stort sätt hållet käften på LP sen jag vart medlem. Jo det är fel att uttrycka sin åsikt utan omsvep, eller att vara rak som det så vackert heter, om man bara är ute efter att trycka ner sina opponenter och om dessa tar illa vid sig.

leochingkwakes bild

Så man skall alltid tänka på att andra kan ta illa vid sig, eller störa sig på det man skriver? Skitbra, då hoppas jag på mindre gnäll framöver Wink