Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Axigen mailserver,

Efter utan ha haft några problem med att installera både 32-64 bitars klienter(Spotify men med lite hack) för fedora på OpenSuse 12.x  så kände jag med axigen mail/collobratrionserver i rpm-format. OpenSuse 12.1 är officielt inte supporterad.

Ser bra ut. 1 Inst tar 5min och täcker det mesta.. Förutsatt att du har fixat BIND i den virt/mailservern maskinen. Nu ska jag bara lista ut bl a dyn dns(mx) och annat för virtuella maskiner(testmaskiner..

Vilken lycka att få mail+Collobration på ca 5min i OpenSuSe12.1.

www.axigen.com

Kanske lättare att använda molnet men jag har mail sedan 1996 som jag vill full ha kontroll över  hemma här.

Dags att skrota den virtburken Win SBS 19xx-20xx ?