Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Skrattar,,

Någon gång i tiden så var Linuxportalen riktigt bra. Det var under Jonas B ledning.

Jag klipper in ett inlägg som försts togs bort med på den tiden nya moderatorena.. Trots artikelförfattaren bara hade skrivit..

Siten håller på att dö. Det finns inte någon sans längre. Det är sällan jag läser och "kvaliteten" på min inlägg har aldrig nått toppnivåer. Men... Läser jag om "Medelhavet Fertility Center & Genetic Services (MFCGS)" och ingen reagerar.

Nedan inlägget från 2009(?).

 

"Nyss hemkommen från ytterligare en visit i Kapstaden. Återigen måste jag konstatera att det är mäkta imponerande hur ett land kan "glömma" att fixa infrastruturen på ett så effektivt sätt som de lyckas med i Sydafrika. Ska bli mycket intressant att se hur de kommer klara fotbolls-VM, enbart Tysklands TV och radio ska ta ner 36 stycken 40" Container inför detta evenemang.

Själv brottades jag med att få trådlöst internet med hjälp av hyrd dongel att funka. Först hade pappas gode vän hyrt både laptop och dongel åt mig som jag använde första veckan. Funkade bra i och för sig, men man föredrar ju sin egen lilla säkra dator  Wink Därför testade jag att plugga in dongeln i min dator och jo, upp kom den men ut på nätet - nix. Ville ha lösenord och användarnamn hur än jag bar mig åt. Botade om till FönsterXP och där minsann kom jag ut på nätet.

Tyvärr tycktes inte ens datorfirman som hyrde ut laptopen och dongeln ha hört talas om Linux. Den hyrda laptopen hade ett antivirusprogram som inte längre fungarade (syntes via varningstexterna stup i kvarten på skärmen) Inte vet jag men antagligen ominstallerar de XP efter varje uthyrning. Man kan ju fråga sig varför de inte använder till exempel Ububtu eller något annat vettigt os?

Väl hemma möttes jag av min underbara familj och ett vackert snötäckt landskap. Till och med SJ passade tiden - nästan i alla fall ;-)  Vi har det allt bra gôtt här i den höga Nord Laughing out loud

Allt gott till er Alla!

@Undrande, Jag tycker nog alarmisterna hänvisar till samma argument gång efter annan och menar på att "1000-tals" forskare kan inte ha fel..Vilket skämt tycker jag. Man kan till varje tes utav agw lyfta fram motsatta argument som borde ge alla tid att fundera över vad som pågår. Gå tillbaka bara under 1900-talets och första 9 åren utav 2000-talet och fundera om hur många fel som begicks med forskare/politiker och aom hänvisade till att domerdagen är här.. =Tvärsäkert.
"

Mvh. Jonte

Ps. Min sambo undrar varför hon aldrig fick svar senaste blogginlägg.. Ds.

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Hennes senaste blogginlägg från 9 november 2011 har 3 kommentarer. Hon har inte skrivit att hon inte är nöjd med det svar som gavs, vilket kanske kan vara idé om man vill ha lite fler tips Smile

pappaws bild

Jag kan hålla med att LP inte är lika livaktig numera. De flesta nyheter är alla olika varianter av Linux som Exton får fram, inget ont i det utan det är imponerande, men det skulle kanske behövas lite mer?

Vad beror detta på? Var finns nybörjarna med sina frågor och de tekniskt avancerade som letar lösningar? Finns det andra forum som används mer eller har folk slutat installera Linux?

Jag har inga svar men hoppas att vi som finns här kan engagera oss lite, lite, mer så att det händer mer här. En kan inte göra allt men alla kan göra lite. 

Hej & handslag  / PappaW