Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: VK special till helgen

Jag låter veckans kadavro denna veckan ta sin lilla tid då jag inte är färdig med den speciella, endast för denna bild, miljön inte riktigt är färdig. Annars hade jag nog kunnat knåpa ihop något snabbt och utnyttjat den lilla miljö som jag har färdig, men #104 skall vara lite speciell... Smile Just den här veckan har jag inte hunnit sitta så mkt i blender.

 

När jag i mitt förra blogginlägg frågade efter gissningar på vad det kan tänkas vara för miljö jag börjat bygga så var det ingen som kom i närheten. Det kan ju ha berott på att jag inte hade hunnit särskilt långt med bygget då.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

kimjohanssons bild

När jag tänker efter så är jag inte säker på att Potty sitter på rätt plats... Och ... Jag struntade i att försöka bygga upp en  kopia av Enterprise kommandobrygga utan satsade på något enklare.

----------------------------------------------------------------------------------------------

You are scrupulously honest, frank, and straightforward. Therefore you have few friends.