Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: sun grid, gridfinity

Har suttit och titta runt lite lätt på möjligheterna med att hyra cpu-tid och hittade då en lösning jag hört talas om innan. Sun hyr nämligen ut powah på ett grid för 1$ per cpu-timme.

http://www.network.com/

De erbjuder just nu 20 fria cpu-timmar under tre månader.

 

En annan lösning var nästan intressantare för den som trots allt kan äga beräkningskraft modell större. Där kan man inte bara hyra in sig utan även hyra ut cpu-tid från sina egna maskiner. http://www.gridfinity.com/main/