Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: Torsdag 29/5 2008

Igår bestämde jag temat för nästa "Veckans Kadavro" och under dagen har den mognat till något som jag gärna lägger lite mer tid på. Jag tror inte det gör så mycket om den dyker upp under helgen istället för på fredag då det varit lite strul med visningarna och alla kanske inte sett sig mätta på Cartping i rollen som Lille Debian.

 

Det har varit en seg dag. Har nog fått lite för lite sömn de senaste nätterna. Skall krypa till kojs nu och se vad det gör med morgondagen. Det har fö varit ett pressat tempo på jobbet och underbemannat. Inte så mycket att orda om, vi börjar få grepp om det läget. 

 

Wacom-brädan är confad och jag fick också grepp om "the fake GI-dome" som många använder i Blender, (Ja och i andra miljöer också för den delen. En tutorial jag läste var för 3DMax)

 

Godnatt!