Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: Veckans kadavro, "Kolla, en tomtearmé"

Först hade jag bara tänkt rita en pingvin som "offade" en liten tomte, men sedan klingade ett barndomsminne till. Och helt plötsligt fick bilden också en dubbelmening.

 

Alla är nog inte helnöjda med det men nu är den gjord. Själv är jag stark anhängare av KDE så jag skall nog greppa spikklubban och jaga de där små kräcken som släpper ut djur från mina fällor.

 

Bland annat har de släppt ut en pingvin, en zebra, en struts, en kamel och en pythonorm... Och mamma som ville ha ett nytt hårband.

 

"BRÄNN. BRÄNN, BRÄNN"

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

sol77s bild

Själv är jag en Gnome-anhängare. KDE funkar bara inte för mig.. men fy vad jag skrattade när jag läste din senaste kadavro. Kul med barndomsminnen. Smile

 

Varför kallas dina "strips" kadavro förresten?

 

kimjohanssons bild

När jag började göra dem så gick jag under namnet Kadavro här på LP. Numera använder jag det mest på IRC där jag först började använda det.

----------------------------------------------------------------------------------------------

You are scrupulously honest, frank, and straightforward. Therefore you have few friends.

jeffs bild

Guld.

--------------------------

------