Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ:Lugn i stormen

Jag hittade en kul grej i veckan att göra VK om. Har börjat med en blender-detalj som behövs för att komplettera en av de färdiga scenerna.

 

Under tiden kan ni titta på ett sidospår jag halkade in på. Jag tänkte mig att det skulle bli något i stil med de förklarande animationerna som visas i program på Viasat History med flera. Fast, med en touch of Kim förtås. Karolinen i fråga skall få en längre rock och sedan skall jag få pjäsen att kasta skugga som tänkt. Andra pjäser är Kavaleri, och infanteri som inte skjuter/lägger an. Bakre raden kan ju inte gärna skjuta den främre raden i ryggen.

Slaget vid Lund

BilagaStorlek
karolin_slaget_vid_Lund.jpg4.48 kB