Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: Symtomatiskt

Jag skulle leta upp ett telefonnummer som jag visste att jag sparat på ett ställe där det inte skulle komma bort. Men visst, det var puts väck!!!

 

För att riktigt undersöka varje möjlighet så började jag städa igenom en del utrymmen osv som egentligen inte fanns på listan över misstänkta, men de vanliga misstänkta hade alibi... Gissa vad jag hittade? En bok som min fru gav mig för ett par månader sedan, och som jag snart läst ut.

 

Att bokens titel är "Handbok för tankspridda" tror jag inte alls har något med att göra vad som nu försegick på mitt kontor...

 

En stund senare tittar jag på väggen och ser en lapp hänga på ett ställe jag brukar hänga upp viktiga papper på för att ha dem inom synhåll.... Telefonnumrena till Vicevärdarna... pust.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jentins bild

Jag körde idag upp bilen till huset för jag skulle tömma den på saker som skulle levereras i morgon. Efter nån timme så skall jag ut o hämta ett kraftaggregat i bilen. Jag öppnar dörren, tittar på bilen kollar så den är låst. Går ner till parkeringen för att hämta kraftaggregatet i bilen........

-------------------------------------

www.jentin.com

kimjohanssons bild

Vi får vara glada att tankspriddhet anses som synonymt med genialitet... Var är tangentbordet nu igen?

----------------------------------------------------------------------------------------------

You are scrupulously honest, frank, and straightforward. Therefore you have few friends.

kimjohanssons bild

Hittade det... Under händerna.

----------------------------------------------------------------------------------------------

You are scrupulously honest, frank, and straightforward. Therefore you have few friends.

jentins bild

Det var bara för att du läst boken som du hittade det :=)

-------------------------------------

www.jentin.com