Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: Just gotta share this

Var återigen på Ge-Kå's i Ullared igår. Det var så att min fru frågat "Kan inte vi...?" och jag hde svarat ja. Tydligen slutade meningen med "...Åka till Ullared?".

Mitt gamlatrådlösa tangentbord från a4tech hade lagt av så jag satt med "reservhjulet". Därför tog jag en titt bland tangentborden de hade och hittade ett fint tangentbord av märket a4tech som gick för endast 99:- , model: KL (s)-7MU. Det var rätt bra pris, så jag plockade ner en sådan i korgen. 

Nu var det ju billigt av en anledning... det är æ och ø istället för ä och ö på tangentbordet. Nämnde jag att de sitter omkastat också?... Nåväl, hur som helst värt det...

Köpte en billig DELTACO-mus också...  Har gett upp den gamla trådlösa nu.

Gjorde idag ett försök att flytta superkadavret över till den nya servern. Databasen gick smidigt men det var något jag missade med filerna. hur som helst så löst det sig iaf då jag ändå behövde uppgradera systemet. Laddade helt enkelt hem den senaste versionen av CMS-systemet och gjorde en upgradering.

Det gick väl så nu måste jag bara peta över ett antal bildfiler till där de hör hemma så är jag klar.

www.superkadavret.net är uppe igen.