Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: På övertid

Jag har inte ord för det jag försöker säga för det finns just nu inget att berätta. Men planer är i verket och samtal har hållits som förberedelse för något som kan bli ett kul sätt att springa ut på tunn hal is för att ta sig vatten över huvudet. Underbart.

Det bästa är att jag får nöjet att dra andra med mig i fallet. Det är inte helt utan risker men det verkar som att den öppnar snart. Något underhållande kul. Det verkar luta åt att jag får stå för en del organiserande och andra personutvecklande sätt att bränna ut sig. 

Stay tuned...