Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: Kritisera kritiker

Ah, Jag har äntligen gjort en sak jag ofta tänkt på att göra... Recensera en Recension.Man läser dem i tidningarna osv och ofta irriterar man sig över Recensentens taffliga försök att verka smart snarare än den artist han behagar låtsas förstå. Man skulle ju kunna tro att t ex en musik-skribent skall ha några djupare kunskaper om musik, och det har de ofta. men ibland så recenserar kulturskribenterna saker de kanske borde låta bli.

Jag gjorde det i kommentarerna till en Recension av Chan Atjos stand up på Smålandspostens hemsida. Eftersom det kan antas att den inte slinker igenom en första granskning och sålunda visas på deras hemsida så publicerade jag den även på superkadavret.

Titeln i deras kommentarsfält blir "Alla är en kritiker".