Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: Ursäkta olägenheterna

Även känt som "Guds" sista meddelande till skapelsen...

Jo, jag är tydligen redan försenad igen och säsongen har knappt börjat. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Just nu har jag ett hårt fokus på 2/9, nu på onsdag, när jag slår upp portarna till ståuppklubben Glatt Humör i Värnamo. Premiärnerver++

Showen börjar 20:00 på kvällen och vi börjar släppa in folk klockan 19:00. 100 kr inträde. Gissa hur mycket av det som går till komikerna jag hyrt in. Marknadsföring är  också en tung post i sammanhanget.

Idag stog jag på Höstmarknaden i Värnamo och annonserade ut klubben i megafon på Värnamos höstmarknad. Emellanåt drog jag ett skämt...

Ikväll tänker jag gå ut. Har suttit inne för  länge och bara jobbat stand up eller gått igenom någon tragisk historia ur mitt förflutna.

Eller så har jag varit ute, men då för att köra stand up eller.... ja ni greppar. Ikväll är Joddla med Siv ute på Sigges Loge, dit kanske man skall styra kosan...

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

drgrs bild

Inga problem, du är ju ändå LP:s mest stabila leverantör Smile

Kommer showerna från "Glatt Humör" att finnas online?