Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Examensvecka?

Jag har den här veckan fått tummen ur och gjort en VK, som jag baserade på en replik jag skrev till en Unix-frälst tjej. Men den här veckan är det verkligen fullt upp av anndra orsaker.

Nu ikväll är det stand up på Café Amanda i Höganäs och sedan på Onsdag så är jag på Gött i mössan i göteborg. Bara för att redan dagen efter vara i Kalmar på Byttan. fredagskvällen så testar jag nytt material på den tuffaste publiken. Sunkträskets öppna scen i Gislaved.

Så får jag vila t o m Tisdag då jag skall vara i Malmö på garva.

Alla gångerna kör jag mellan 7-10 minuter.

Nu skall jag andas och förbereda mitt Gig i Höganäs. Nästa VK, skall nog ända hinnas med...

Nämnde jag att jag har ett heltidsdagjobb också? Wink

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

fsns bild

Det låter ju hur kul som helst! Kommer du norröver, exempelvis till Stockholm, och står upp?

kimjohanssons bild