Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: Tillbaka till grunden, starta om, finna ro.

Man kan säga att jag levlat inom andra områden i livet just nu än mitt skämttecknande. En stor del av detta har varit min stand up. Det har verkligen varit ett hektiskt spel som tagit 90% av min uppmärksamhet. Troligen kommer det fortsätta så, men jag kanske nu kan lösgöra min kreativitet igen.

För någon månad sedan så kom jag tillbaka till mig själv på ett sätt som jag känner igen. Ni som gått igenom samma sak vet nog vad jag talar om. Det var några som sa till mig i December förra året när jag bröt upp under kaosartade former från ett långt förhållande att det skulle ta ett år att komma ifatt sig.

Jag är nog där. En månad tidigare än årsdagen av det som inledde uppbrottet.

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

tux-svens bild

 Det var trevligt att höra att du är på G igen. Jag ser även fram mot en ny Kadavro såsmåningom, om du får tid och inspiration...   Wink

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

abergmans bild

Välkommen in i matchen igen! Ska bli roligt att se vad för kreativt du kan komma upp med framöver, jag väntar med spänning på nya stordåd:)