Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: Det är mycket just nu

Jobbar mig långsamt, säkert och målmedvetet fram genom stand up-sverige. Förutom något enstaka uppträdande på klubbar så driver jag en stand up-klubb i Värnamo, leder en workshop i Gislaved och uppfostrar en katt. Samt jobbar heltid... Jag har fått prioritera en hel del. 

En fråga som någon här kanske har svaret på:

Om man ska driva en stand up-klubb reguljärt i Växjö, var ska man försöka få in den, vilken krog? lagomt centralt och med ett klientel som spänner över de flesta åldrar över 18, gärna mycket studenter... 

Har också funderat på hur min kollega i Jönköping tänkt sig att fortsätta, om inte han kör regelbundet där så skulle jag gärna driva den scenen... 

Oroa er inte, det finns en plan bakom detta. Kan jag driva klubbar som går runt så har jag själv gratis scentid och kanske även en avkastning så jag kan dra ner på det där jobbet som hämmar min hjärna på dagarna och riskerar att bränna ut mig på ren psykisk press. 

runt 30 ggr på scen nu. En hel del material testat. Jobbar vidare och fortsätter utvecklas. 

Over and out,