Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Talang 2011 - I bombed

Ja. Igår hade de klippt in mitt deltagande i Talang i den första dagen de spelade in i Jönköping. Jag var där den andra dagen. Den som sett det avsnittet, Jag är killen med röd t-shirt och svart hatt. Det gick ju inte så bra. Faktum är att själva framträdandet blev långt under min lägstanivå så att det bara smäller om det. Det som visas är ju lite ihopklippt så tyvärr får ni inte se när jag stammade till efter första krysset så att Bert också gav mig ett kryss. Sedan tog jag fram Teodor och började som smått komma in i spelet och Teodor drog på sig ett skratt med sin insatts i Nall-quaida. Men som sagt jag hade redan när jag började tappat energin. Har en liten lista med åtgärder här hemma som jag jobbat med sedan dess.

Det handlar mest om hur jag skulle kunna ha inlett i det specifika fallet för att jag skulle få upp min energinivå och leverera de viktiga detaljerna med eftertryck.

Det var något av ett guldögonblick när jag levererar "Men vad vet jag, en gång trodde jag att en tjej var kär i mig men hon hade bara ätit något olämpligt" och de klipper in närbild på en förvirrad man i publiken.

Det är ju riktigt rolig hur teamet klippte ihop det komiskt. Älskar det. Smile

Jag fick som tips av Tobbe när jag gick av att droppa mitt skämt om "Vart jag än kommer säger folk att jag är från vettet.". Men det är just en sådan poäng jag skulle ha kunnat leverera i vanliga fall. Det är Uppföljningen som är poängen. Att man inte får skratt eller lite skratt men anklagar de som inte skrattar för att Googla efter var det ligger. Jag levererade den mycket bättre i Torsdags då jag var i Kristianstad.

Intressant detalj. Jag gick ut i pausen under Talang-kvällen och blandade mig med publiken utanför teatern. En tjej sa till sina kompisar "Och när han frågade det så satt jag just och googlade!".

Det var där jag fick en bättre idé om hur jag följer upp vettet.

Jag vet att det är en dålig poäng, det är bara så roligt att se om någon i publiken sliter fram sin smartphone och börjar Googla.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Synd att jag inte visste att du var här i torsdags Sad

Annars hade jag kommit och tittat.

Var uppträdde du?

kimjohanssons bild

Hesslegatans Kök & Bar heter stället. Om Mikael Hallquist som driver klubben fortsätter till hösten kan det hända att jag kommer tillbaka. Härnäst står Gislaved 13/4 och Ronneby 29/4 på tur.