Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

VK: Jag hade en så schysst idé när jag vaknade i morse.

Ok, jag använde inte den idén. På fredag kommer en bild upp baserad på en idé jag fick när jag satte mig för att rita.

 

När jag var lite slumrande nyvaken i morse hade jag någon idé om dog som kommandoradsprogram... Något förvirrat om dig och cat... Hur som helst, jag kommer inte ihåg vad som var så bra med den idén och troligen fanns där heller inget.

På fredan får vi se om jag kokar ihop bättre saker på ren ingivelse.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

tux-svens bild

Tackar på förhand.  Vi ser givetvis med spänning fram mot detta nya alster. Smile

Jag är f.ö. mycket glad att du vaknat upp ur din långa VK-dvala. Laughing out loud

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

mernilios bild

Jag skrev just ett inlägg till västerbottenskuriren (VK)..

enormt vad du är påläst :-) 

killall -9 cat

Tongue

Tack för ännu en VK Laughing out loud

Veckans Kadavro har alltid varit min favorit här på LP och jag är glad att du gett oss lite nya på senare tid.

hoths bild

Instämmer med tuxsven. Jag är så glad att Vexkans Kadavro har vaknat upp igen. Den var alltid en höjdpunkt värd att se fram emot!

----
Linux växer snabbast!

kimjohanssons bild

Jag vill tacka för de uppmuntrande kommentarerna! Smile

Att sätta sig ner en gång i veckan för att kommentera någon nördig nyhet eller bara försöka skapa ett smalt konstigt skämt som ytters få förstår var det bästa jag visste. Det är det fortfarande. Så det är skönt att få igång de små kugghjulen.

 

Lasps bild

Livet går i vågor! Det är inte alla förunnat att surfa rätt!
Men det finns plats för alla, och jag gläds åt av Kadavro är tillbaka.

Så kanske även jag är säger Lasp Wink